Lahjakortit

Purjelentoelämys lahjaksi

Esittely- tai tutsutumiskurssi on mitä mainioin elämyslahja ilmailusta kiinnostuneelle. TIY järjestää lentokaudella useampia kahden lennon tutustumikursseja ja erikseen sovittavina aikoina yhden lennon esittelykursseja. Lisätietoa kursseista löytyy täältä:

Esittelykurssit

Tutustumiskurssit

Jos haluat antaa purjelentoelämyksen lahjaksi ilmailusta kiinnostuneelle ystävällesi tai perheenjäsenelle, toimi seuraavasti:

  1. Ota sähköpostilla tai puhelimitse yhteyttä yhdistyksen sihteeriin sopiaksesi järjestelyistä ja miten sinut tavoittaa (puh + sähköposti). Yhdistyksen sihteerin yhteystiedot löytyvät linkin takaa täältä.
  2. Maksa kurssimaksu yhdistyksen tilille (FI 48 5104 0020 1378 69/OKOYFIHH). Laita maksun viestiosaan kurssin tyyppi (esittely-/tutustumis-) ja lahjakortin saajan nimi, jolloin homma toimii ilman ylimääräisiä viivästyksiä. Voimassa olevat hinnat löytyvät täältä.
  3. Jos lahjakortin hankinnalla on kiire (alle viikko aikaa), lähetä pankin maksukuitti sähköpostilla yhdistyksen rahastonhoitajalle (rahastonhoitaja@tiy.fi). Muussa tapauksessa lahjakortti tulee sihteerille ilmoittamassasi sähköpostissa parissa päivässä siitä, kun kurssimaksu näkyy yhdistyksen tilillä.

 

Copyright © 2016 Tampereen Ilmailuyhdistys Ry
email: webmaster (at) tiy.fi
Site administration